MyProCademy

menu
met plezier leren voetballen

Kernwaarden

“We are here for the most motivated youth players out there. We are new. Distinctive. Dedicated. And ready for you. Are you ready to become the best?”

MyProcademy is DISTINCTIVE.

Alles wat wij doen is met elkaar verbonden, geen enkele training gaat voorbij zonder dat er bewust aandacht wordt geschonken aan technische, inzichtelijke, mentale, cognitieve en fysieke aspecten van het voetbalspel. Onze holistische trainingsprogramma’s worden samengesteld door experts binnen hun vakgebieden en uitgevoerd door intern en extern opgeleide trainers die hun sporen in het jeugdvoetbal hebben verdiend. Zodoende is alles wat we doen gebaseerd op onderzoek en ervaring. Dat wat we doen, is uniek. Dat wat wij doen, is DISTINCTIVE. Dat wat jij wordt, is DISTINCTIVE.

MyProcademy is DEDICATED.

Alles wat wij doen staat in relatie tot de ontwikkeling van de speler. Iedere speler is anders en iedere training is anders voor elke speler. Wij zorgen ervoor dat iedere speler zichzelf elke training kan uitdagen op zijn of haar persoonlijke ontwikkelpunten. Samen stellen we leerdoelen op en bieden we individuele aandacht die verder reikt dan die ene training per week. Wij zijn DEDICATED, ben jij DEDICATED? 
 Om te kunnen voldoen aan onze missie werken we samen met diverse experts. Lees hier meer over onze experts.

{{ cartItemCount }} item{{ cartItemCount > 1 ? 's' : '' }} {{ cartTotal | currency }}