MyProCademy

menu
met plezier leren voetballen

Werkwijze

MyProcademy is ontstaan vanuit de passie voor het ontwikkelen van jeugdige voetballers die zichzelf willen uitdagen. MyProcademy richt zich, aan de hand van de Total Soccer Method, primair op spelers (j/m) van 9 t/m 15 jaar die actief zijn op een hoger niveau (1e Klasse en hoger).

De trainingen die we bieden behelzen alle vaardigheden van het voetbalspel; technisch, inzichtelijk, mentaal, cognitief en fysiek. En alle vaardigheden worden iedere training getraind, al dan niet herkenbaar voor spelers

Samen met iedere speler stellen we een ontwikkelplan op welke de rode draad zal vormen voor individuele coach- en aandachtspunten tijdens onze trainingen. Doordat we in kleine groepen (max. 9 spelers) werken is er veel individuele aandacht en een hoog repetitie gehalte tijdens alle oefenvormen die we doen.

Onze trainingen vinden gedurende een volledig seizoen wekelijks plaats. Er zal getraind worden op wisselende ondergronden (natuurgras, kunstgras, zaal, asfalt) om het aanpassingsvermogen en de creativiteit van spelers te bevorderen. Spelers zullen bovendien de mogelijkheid krijgen om op afstand begeleid te worden door middel van individuele wedstrijd-videoanalyse.

{{ cartItemCount }} item{{ cartItemCount > 1 ? 's' : '' }} {{ cartTotal | currency }}